Umut Kapısı yüzlerce aileye yardım etti

Umut Kapısı yüzlerce aileye yardım etti

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Nisan ayı içerisinde yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım etti.

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarından Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Nisan ayı faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı.

Yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan, 2008 yılından beri yardım faaliyetlerinde bulunduklarını hatırlatarak, bu hayırlı kervanın yoluna devam ettiğini ifade etti.

İhtiyaç sahibi aileler ile hayırseverler arasında köprü görevi gördüklerini söyleyen Furkan, tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere Nisan ayı içerisinde yardımlarda bulunduklarını belirtti.

Furkan, “Nisan ayı içerisinde 65'i Suriyeli aile olmak üzere toplam 296 aileye toplam 13 bin 433 lira yardımda bulunduk. Ayrıca 160 aileye kırmızı et bağışında bulunduk. Yardım faaliyetlerimiz devam edecektir. Bizlere bağışta bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun.” dedi.

Ramazan ayının yaklaştığını hatırlatan Furkan, “Özellikle mübarek Ramazan Ayı’nın yaklaştığı bu günlerde fakir ve mağdur aileleri unutmamamız gerekir. Onlara bir nebze de olsa bu mübarek ayda maddi ve manevi anlamda destek olmamız gerekir.” diye konuştu. (M. Hüseyin Temel - İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.