Umut Kervanı Antalya'da engelli bayanın yüzünü güldürdü

Umut Kervanı Antalya'da engelli bayanın yüzünü güldürdü

Umut Kervanı, engelli bir bayana akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunarak yüzünü güldürdü.

Fakir ve muhtaçlar ile hayırseverler arasında köprü olan Antalya Umut, Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (Umut-Der) yardımlarına devam ediyor. Antalya'da mağdur ve aşırı kilolarından dolayı yürüyemeyen engelli bir bayana Antalya Umut Kervanı tarafından bir akülü tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Yaptıkları yardım ile ilgili açıklama yapan Antalya Umut-Der Başkanı Osman Yıldırım, bir hayırseverin katkılarıyla verdikleri akülü tekerlekli sandalyeyle mağdur ve engelli bayanın umudunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muhtaçların yüzünü güldürmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını aktaran Yıldırım, "Umut Kervanı olarak sadece yılın belirli dönemlerinde değil imkânlarımızın dâhilinde hayırseverlerimizin destekleriyle yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Sadece gıda, giyim, et, nakdi para, ev eşyası gibi yardımları değil aynı şekilde engelli kardeşlerimizi de düşünerek hayırsever kardeşlerimizin yardımlarını kabul ediyoruz. Maddi durumları düşük, astım hastası, aşırı kiloluları olan ve her geçen gün kilo alan mağdur ailelerimizden Dilek Piriç'in bir akülü arabaya ihtiyacı vardı. Antalya Umut Kervanı olarak hayırseverlerin yardımıyla bu mağdur aileye akülü araba verdi. Allah hayırlarını kabul etsin." dedi.

Kendisine yardım yapılan Dilek Piriç, sevincini dile getirerek, yardımlarından dolayı Umut Kervanı'na teşekkürlerini iletti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.