Umut Kervanı Platformu Adana’da toplandı

Umut Kervanı Platformu Adana’da toplandı

Türkiye genelinde yaptığı yardım faaliyetleriyle dikkat çeken Umut Kervanı Platformu, 3’üncü bölge toplantısını Adana’da gerçekleştirdi.

Umut Kervanı Yardım Platformu 3’üncü Bölge Toplantısı, Adana’da düzenledi. Adana Umut Der Gıda Bankası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Platformun 3’üncü bölgesinde yer alan Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman illerinden STK yetkilileri katıldı.

Adana Umut Der Konferans Salonu’nda sabah kahvaltısının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Mahsum Ayyıldız, Platformun kuruluş amacı ve yaptığı faaliyetler hakkında kısaca bilgilendirmelerde bulundu.

Ayyıldız’ın toplantının gündem maddelerini okumasının ardından programda eğitim semineri bölümüne geçildi. Eğitimci Yazarlar Murat Kılıç ve Hasan Aydınlık’ın ayrı ayrı yaptıkları sunumda; STK’ların misyon ve vizyonu ayrıntılarıyla anlatıldı. Sinevizyon eşliğinde gerçekleşen seminere STK yetkilileri de görüş ve önerileri ile destek sundular.

Sonuç ve kapanış konuşmasını yapan Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Ayyıldız, platformlarına bağlı derneklerin tek gayesinin Allah’u Teâlâ’nın rızasını umarak faaliyet sürdürmek olduğunu belirtti. Yardım faaliyetlerinde bulunurken uyulacak prensipler ve davranış biçimini detaylarıyla anlatan Ayyıldız, ayrıca STK’ların sosyal ve fiziksel donanımı ve STK’ların yetkilileriyle üyelerinin kişisel gelişimi konusunda da bilgiler paylaştı.

Program saat 17.00’de yapılan kapanış duasıyla sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler