Umut Kervanı umut olmaya devam ediyor

Umut Kervanı umut olmaya devam ediyor

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesini gören Umut Kervanı, Siirt'te tespit ettiği fakir ve muhtaç ailelere kırmızı et yardımda bulundu.

Siirt Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği, ramazan ayının gelişiyle fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere yaptığı yardımlara hız verdi.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Siirt Umut Kervanı, kentteki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Umut Kervanı, ramazan ayında yüzlerce aileye gıda yardımlarını ulaştırmayı hedefliyor.           

"Bu ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelerin halinden daha iyi anlıyoruz"

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Siirt Umut Kervanı Şuba Başkanı Fahrettin Dayan, "Bugün bir hayırsever vatandaşımız kestiği koyunu bizlere ulaştırdı. Bizler de daha önceden tespit etiğimiz fakir ve muhtaç ailelere, hayırsever kardeşimizin de katılımıyla kırmızı et ulaştırdık. Aç kalarak kendi nefsimizi tanıdığımız bu ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelerin halinden daha iyi anlıyoruz. Biliyorsunuz Allah’u Teâla, ramazan ayında yapılan yardımların sevaplarını kat kat arttırdığı için mutlaka yardımlarımızı fazlalaştırmalıyız." dedi.

"Daha fazla fakire ve mağdura ulaşmak için gayret ediyoruz"

Dayan, "Bu konuda tüm Siirt halkına çağrımız; az çok demeyip ellerinden geldiği kadarıyla bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Ramazan ayında da elimizden geldiğince tespit ettiğimiz fakir, muhtaç ve mağdur ailelerimize ramazan kumanyası, kırmızı ve beyaz et, giysi, ayni ve nakdi olmak üzere yardımlarımızı ulaştırmaya çalışacağız. Toplum olarak ramazanda biraz daha hayır yapma duyarlılığımız artıyor. Bu vesileyle bizler de bu ayda daha fazla fakire ve mağdura ulaşmak için gayret ediyoruz. Bu ayda mağdur olan herkese bir şekil yardım etmeye ve ulaşmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız kısıtlı olduğu için yine tüm imkânları zorlayarak, mağdur ailelere yardımlarımızı ulaştırmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler