Umut Kervanı Vakfı Hatay Koordinatörü Ayçoban: Hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz

Depremzedelere sıcak aş sunmanın uzun soluklu bir iş ve çalışma olduğunu ifade eden Umut Kervanı Vakfı Hatay Koordinatörü Hakan Ayçoban orada temel gıdaya ve kuru bakliyata ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 yıkıcı depremden sonra evsiz kalan depremzedelere yaptıkları yardıma devam eden Umut Kervanı Vakfı, Hatay'da 2'nci aşevini açtı.


Depremzedelere sıcak aş sunmaya çalıştıklarını belirten Umut Kervanı Vakfı Hatay Koordinatörü Hakan Ayçoban, Hatay'da 2'nci aşevini kurduklarını ve ilk etapta 10 bin kişilik yemek vereceklerini söyledi.

Umut Kervanı Vakfı olarak depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde olduklarını kaydeden Ayçoban, "Depremzedelere sıcak aş hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Daha önce İskenderun'da mevcut aşevimiz vardı. Destek olarak Hatay merkeze geldik. Hatay merkezde yeni bir aşevimizi kurduk. Bugün ilk yemeğimizi dağıtacağız." dedi.

"Bundan sonra Allah izin verirse hayırseverlerimizin de desteği ile burada ilk etapta günlük 10 bin kişiye yemek verecek şekilde programlarımızı yaptık, ona göre imkanlarımızı oluşturduk." ifadelerine yer veren Ayçoban şunları kaydetti:

"Bu aşamadan sonra Hatay merkez Defne ilçesinde Çekmece Mahallesi'nde günlük ilk etapta 10 bin kişilik bir yemekle başlayacağız. Tabii ki bu uzun soluklu bir iş, uzun soluklu bir çalışma. Burada bizim temel gıdaya, kuru bakliyata ihtiyacımız var. Sebzesinden, meyvesine kadar birçok şeye ihtiyacımız var. Dolayısıyla hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Allah tüm hayırseverlerden razı olsun." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.