Umut Kervanı Vakfı muhtaç aileleri sevindirdi

Umut Kervanı Vakfı muhtaç aileleri sevindirdi

Umut Kervanı Vakfı, Rehber TV’de yayınlanan Umut Kervanı isimli yardım programında mağduriyetleri ekranlara yansıyan ailelere gönderilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İstanbul’da yaptığı yardım ve hayırlı çalışmaları ile adından söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, (UKV) Yardım Komisyonu, Rehber TV’de yayınlanan Umut Kervanı isimli yardım programında mağduriyetleri ekranlara yansıyan aileye sahip çıktı.

Muhtaç aile için açılan hesaba gönderilen ayni ve nakdi yardımlar, muhtaç ailelere ulaştırdı. Nakdi yardımları, teslim alan aileler, yardımları gönderen hayır sahiplerine ve UKV’ye teşekkür etti.

Yardımları muhtaç ailelere ulaştıran Umut Kervanı Vakfı Zeytinburnu Temsilcisi Ahmet Pak, yapılan yardımlarla muhtaç durumdaki bir ailenin sevindirildiğini belirterek, “Mağdur aileler adına hayır sahiplerine buradan çok teşekkür ediyorum. Buradan hayır sahiplerine sesleniyoruz. Keşke onlar da burada olsalardı ve bu mağdur ailelerimizin sevinçlerine ortak olabilselerdi.” dedi.

Maddi anlamda sıkıntı ve mağduriyetler yaşayan birçok ailenin olduğunu ve bu mağduriyetlerin ancak hayır sahiplerinin yapacakları hayır ve yardımlarla giderileceğini belirten Pak, “Rabbim hayırlarını kabul etsin. Az da olsa hayır sahipleri kendilerini bu hayırdan mahrum etmesinler.  Buradan muhtaçlara ulaşmamıza vesile olan Rehber TV ailesine ve programda emeği geçenlere de teşekkür ederiz.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.