Umut Kervanı Vakfından Şırnak halkına yardım

Umut Kervanı Vakfından Şırnak halkına yardım

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı Vakfı, yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur olan Şırnak halkına bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı Vakfı, yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur olan Şırnak halkı için başlatılan kampanya ile Azim-Der aracılığıyla Midyat’tan bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Yaptığı yardımlarla halkın teveccühünü kazanan Umut Kervanı Yardım Vakfı, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur olan Şırnak halkına bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Çatışmalar nedeniyle mağdur olan halka ulaştırılmak üzere, Umut Kervanı Yardım Vakfı tarafından battaniye, elektrikli ısıtıcı, un, pirinç, ayakkabı ve çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu bir TIR dolusu yardım paketi Midyat Azim-Der yardım komisyonu aracılığıyla Şırnak’a gönderildi.

Yardım toplama merkezi olarak Midyat Azim-Der’de toplanan yardım malzemeleri bir TIR'a yüklenerek Şırnak'a gönderildi.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Umut Kervanı Vakfı üyesi Azim-Der’in Yardım Komisyonu Başkanı Nureddin Ayyıldız, "Azim-Der olarak, daha önce Umut Kervanı Vakfı tarafından çeşitli illerden toplanan battaniye, giyim, ayakkabı ve gıda dolusu bir TIR'lık yardım malzemeyi yükledik. Şırnak halkına ulaştırmak üzere yola çıkacağız. Allah-ü Teâlâ yardım eden ve bağışta bulunan tüm hayırseverlerden razı olsun. Azim-Der olarak faaliyetlerimiz ve yardımlarımız devam edecektir." dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler