Umut Kervanı’ndan muhtaçlara et ve battaniye yardımı

Umut Kervanı’ndan muhtaçlara et ve battaniye yardımı

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere et ve battaniye yardımında bulundu.

Bursa’da faaliyetlerde bulunan Umut Kervanı Gıda Bankası, Yıldırım ilçesinde birçok fakir aileye et ve battaniye yardımında bulundu.

Gıda Bankası yetkilileri, Suriye’den gelenler ve içlerinde Kobanililer başta olmak üzere 140 aileye et ve soğuk kış günlerinde ısınmaları için battaniye ulaştırdıklarını belirttiler.

120 kilo tavuk eti 60 kilo kırmızı et dağıtan Bursa Umut Kervanı yetkililerinden Abdulmecit Çay, yaptığı açıklamada, her ay düzenli olarak yaptıkları yardımlarına bu ay et yardımını da ekleyerek, aylardır ocaklarında et görmeyen aileleri sevindirdiklerini söyledi.

Yardımseverlerin katkılarıyla fakir ailelere yardım götürme gayretinde olduklarını ifade eden Çay, “Gerek gıda, gerekse yakacak yardımlarıyla elimizden geldiği kadar tüm fakir ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Ancak tespit edilen tüm fakir ve muhtaçlara ulaşmak için yardımsever halkımızın desteğine ihtiyacımız var.” dedi.

Son olarak kendileri aracılığıyla fakirlere yardım eden yardımseverlere teşekkür eden Çay, et yardımının Kurban bayramına özel olmadığını, zaman zaman bu türden yardımları yapılması gerektiğini söyleyerek bunun muhtaç aileleri çok sevindirdiğini sözlerine ekledi. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.