Umut Kervanı'ndan sel mağdurlarına gıda yardımı

Umut Kervanı'ndan sel mağdurlarına gıda yardımı

Umut Kervanı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde sel mağduru ailelere temel gıda malzemesi yardımında bulundu.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel nedeniyle mağduriyet yaşayan halka, Umut Kervanı tarafından gıda yardımında bulunuldu.

İlçede meydana gelen sel felaketinin ardından harekete geçen Umut Kervanı, tespit ettiği ailelere ulaşarak sorun ve sıkıntıları dinledi.

Umut Kervanı Birecik Temsilcisi Veysel Aydoğdu, yaptığı açıklamada, imkanları ölçüsünde selden zarar gören vatandaşlara yardım ulaştırdıkları söyledi.

Selden zarar gören tüm vatandaşlara ulaşmak için hayırseverlere yardım etmeleri çağrısında bulunan Aydoğdu, "Bizler zenginler ile fakirler arasında köprü vazifesi yürütüyoruz.  Birecik’te fakir insanlarımız çok. Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. Bizlere bağışta bulunduğunuzda fakirlerin yüzleri gülecek. gelin sizler ile beraber bu Ramazan'da fakirlerin yüzlerini güldürelim." dedi.                             

Yapılan yardımlardan dolayı Umut Kervanı'na teşekkür eden Abdulkadir Demir ve Mehmet Özdemir, sel suları nedeniyle büyük oranda maddi zarara uğradığını söyleyerek yetkililerden yardım talebinde bulundu. (Bahattin Coşkunkan- İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.