Üniversite öğrencileri Kutlu Doğum etkinliği düzenleyecek

Üniversite öğrencileri Kutlu Doğum etkinliği düzenleyecek

Siirt Üniversitesi Aktif Gençlik Topluluğu tarafından 'İnsanlık Rehberi Can Muhammed’im' konulu bir etkinlik düzenlenecek.

Siirt Üniversitesi Aktif Gençlik Topluluğu tarafından 'İnsanlık Rehberi Can Muhammed’im' konulu bir etkinlik düzenleneceği öğrenildi.

Konuyla ilgili Aktif Gençlik Topluluğu tarafından yapılan açıklamada,Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl geleneksel olarak Kutlu Doğum etkinlikleri büyük bir coşkuyla kutlandığını hatırlatarak, "Bizler de üniversite öğrencileri olarak, yolumuzun rehberi gençliğin yegâne önderi olan Hz Muhammed (s.a.v) tanımak, tanıtma ve yaşamak için bir nebze de olsa katkı bulunmak için Kutlu Doğum etkinliği düzenleyeceğiz” denildi.

Açıklamanın devamında, “Gençliğin bu gün içinde düştüğü durumun tek çözümü Hz Muhammed (s.a.v) yolunu sürdürmektir. Başka yol, başka önderler bizi ancak cehenneme götürecek yollardır. bunun için Bizler de öğrenciler olarak bu bilinçle önderimizi tanımak, için 1 nisan 2015 Çarşamba günü merkez kampus Konferans Salonunda saat 18.30 da Profesör .Doktor İhsan Süreyya Sırma’nın katılımıyla bir etkinlik tertip edeceğiz”denildi.

Programa ses sanatçılarından Derviş Madsor’un da katılacağı öğrenildi. (Muhammed Dayan İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.