“Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” toplantısı gerçekleştirildi

“Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” toplantısı gerçekleştirildi

​Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, “Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” toplantısı gerçekleştirildi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, güvenlik tedbirleri artırıldı. Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, valilik toplantı salonunda, “Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” toplantısı yapıldı. Toplantıya Bitlis Eren Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Ustaoğlu, pazartesi gününden itibaren üniversitede eğitim-öğretim yılının başlayacağını hatırlatarak, eğitim öncesi gerekli tedbirlerin alınması için çalışmalarının tamamladıklarını belirtti.

Ustaoğlu, “Üniversitemiz, eğitim-öğretim yılına pazartesi günü başlamış olacak. Bizler de Bitlis Eren Üniversitemiz yeni eğitim-öğretim yılına başlamadan önce güvenlik birimlerimizle toplantı gerçekleştirmek istedik. Öğrencilerimiz bu eğitim-öğretim sezonunu güvenlik bir şekilde geçirmeleri için her türlü güvenlik tedbirini almış bulunmaktayız.” dedi.

Üniversiteye gelen öğrencileri evlatları gibi değerlendirdiklerini dile getiren Ustaoğlu, şunları söyledi: “Üniversitemiz yaklaşık 10 bin civarında öğrencisiyle ilimize çok büyük bir vizyon katan ciddi bir eğitim kurumumuz. İlimizin tanıtımında, ilimizin kadim kültüründe önemli bir yer tutmuş, bu tarihi geçmişin ülkemizin her yerinde bilinmesinde üniversitelerin çok ayrı bir yeri var. Annelerinin, babalarının bizlere emanet ettiği bu yavrularımızın ilimizde misafir ettiğimiz süre içerisinde, biz inanıyoruz ki ilimiz tanıtımında çok ciddi katkıları olacaktır. Öğrencilerimizi ilimizin adeta turizm neferi olarak görüyoruz.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.