Üniversiteli öğrencilerden iftar teşekkürü

Üniversiteli öğrencilerden iftar teşekkürü

Batman Üniversitesi öğrencileri, Ramazan ayı boyunca ikram edilen iftar yemeği için Kızılay ve Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

Batman Üniversitesi öğrencileri, Rektör Profesör Doktor Aydın Durmuş’un girişimleriyle Batman Belediyesi ve Kızılay iş birliği ile Merkez Kampüs’te öğrencilere Ramazan ayı boyunca ikram edilen iftar yemeği için Kızılay ve Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rektör Durmuş’un girişimleriyle Merkez Kampüs bahçesinde belediyenin desteği ile verilen iftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterirken Batman Üniversitesi, öğrencilerden gelen teşekkürleri, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e teşekkür pankartı asarak iletti.

Rektör Durmuş, günde yüzlerce öğrencilerinin Kampüs alanında iftar açtığını belirtti.

Öğrencilerinin Ramazan ayında ailelerinden uzakta olmaları nedeniyle sıcak yemek bulmakta zorlandıklarını, Batman Belediyesi ve Kızılay sayesinde Ramazan ayında sıcak yemekle iftar açabildiklerini söyleyen Durmuş, öğrencilere bu imkânı oluşturan Belediye Başkan Vekili Aksoy’a ve Kızılay Batman Şube Başkanı Tezdiğ’e üniversite adına teşekkür ettiğini kaydetti. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.