Üstad Bediüzzaman Said Nursi'yi anma programına davet

Üstad Bediüzzaman Said Nursi'yi anma programına davet

​Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, 'Dünya Mustazaflar Haftası' ve Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının yıldönümü nedeniyle 24 Mart Pazar günü düzenleyeceği programa Ağrılılar davet edildi.

Mustazaflar Haftası kapsamında Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi tarafından Üstad Bediüzzamanı anma programı gerçekleştirilecek.

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube Başkanı Arif Yılmaz, 24 Mart Pazar günü düzenleyecekleri programa Ağrılıları aileleri ile beklediklerini ifade etti.

Mazlumların ve mustazafların üzerlerindeki zulmün katmerleştiği bir sürecin olduğunu ve bu süreçte zalimlere karşı sessiz kalmadıklarını belirten Yılmaz, "'Dünya Mustazaflar Haftası' ve Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının yıldönümü nedeniyle 24 Mart Pazar günü düzenleyeceğimiz programa Ağrılıları davet ediyoruz. Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştireceğimiz programımız saat 13.00 da başlayacak. Yıllardır çeşitli etkinliklerle gerçekleştirdiğimiz Mustazaflar Haftası kapsamında ezilen, zulme maruz kalan insanlarımızın çektiklerini duyurmaya gayret ediyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler