Uyuşturucu gençliğimizi ve geleceğimizi zehirliyor

Uyuşturucu gençliğimizi ve geleceğimizi zehirliyor

Adıyaman'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda uyuşturucunun zararlarına dikkat çekildi.

Adıyaman'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Vali Aykut Pekmez, uyuşturucunun, gençleri ve geleceğimizi zehirleyen ve içimizi acıtan en önemli konulardan biri olduğunu vurguladı.

Vali Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Avkıran, STK temsilcileri ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünün sekretaryasını yaptığı kurulda, daha önceki toplantıda alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce bu yöndeki çalışmaları içeren sunumlar yapıldı. Bağımlılıkla mücadelede kapsamında Adıyaman il genelinde yapılan çalışmalar anlatılarak gelinen son nokta ele alındı.

Gençleri ve çocukları tehdit ederek geleceklerini karartan bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Vali Aykut Pekmez, "Uyuşturucu, gençliğimizi ve geleceğimizi zehirleyen ve içimizi acıtan en önemli konulardan bir tanesi. Gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korumak amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar devlet ve millet olarak mücadelemizi büyük bir azimle sürdüreceğiz." dedi.

Toplantı, bağımlılık sorunu ve bu sorunun çözümü konusunda yapılabileceklere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması, kurumlar tarafından bağımlılıkla mücadele ve alınacak tedbirlerle gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sunum yapılması, görüş ve önerilerin iletilmesiyle sona erdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.