Uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişi öldü

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişi öldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde, misafirliğe gittiği evde uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti.

Tarsus’ta gittiği misafirlikte uyuşturucu kullandığı ileri sürülen Haydar B.’nın (25), kısa bir süre sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere, dün gece geç saatlerde Haydar B., Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerinde  bulunan arkadaşı K.S (55) ‘nin evine gitti. Burada bir süre zaman geçirdikten sonra ev sahibi ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen iki arkadaş, bir süre  sonra fenalık geçirdi.

Ertesi gün öğle saatlerinde kendine gelen ev sahibi K.S, Haydar B’nin hiç hareket etmediğini görünce durumu Acil 112 ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ile birlikte eve gelen Acil 112 sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Haydar B’nin aldığı uyuşturucunun etkisiyle yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerine çağrılan Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, Haydar B’nin hayatını kaybettiği evde inceleme yaptı. Evde yapılan ilk incelemede uyuşturucu madde alımında kullanılan BONG adı verilen pet şişe düzeneği  ve kullanıma hazır uyuşturucuya rastlandı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, geniş çaplı rapor için Haydar B’nin cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın meydana geldiği evin sahibi K.S ifadesine başvurulmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Haydar B’nin bir süre önce eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.