Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Muş'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Muş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüphelinin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "8 Ekim 2017 günü Muratpaşa Mahallesi'nde durdurulan araçta 78 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, 15 Ekim 2017 günü yapılan kontrollerde; bir şahsın üzerinden bir gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve şahıslar hakkında 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak' suçundan işlem yapılmıştır. 12 Ekim 2017 günü yapılan çalışmalarda ise araç içerisindeki 2 şahıstan 70 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve şahıslar hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak' suçundan işlem yapılmıştır. Her 2 şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

16 Ekim'de gerçekleştirilen çalışmalarda ise 2 şüphelinin üzerinde uyuşturucu bulunduğunun kaydedildiği açıklamada, "16 Ekim 2017 günü yapılan çalışmalarda, 2 şahıstan bir gram eroin maddesi ve 8 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından işlem başlatılmıştır. Ayrıca, şahıslar hakkında 'suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' ve 'görevli memura mukavemet' suçlarından da işlem yapılmıştır. 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan aranması olduğu tespit edilen bir şahıs da aynı gün çıkarıldığı adi mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. 17 Ekim 2017 günü Saray Mahallesi'nde bir şahsın üzerinden 3 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve şahıs hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak' suçundan işlem başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.