Vali Aktaş muhtarlarla bir araya geldi

Vali Aktaş muhtarlarla bir araya geldi

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş "Muhtarlar toplantısı" programı kapsamında merkez ve çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya başlamadan önce selamlama konuşması yapan Vali Aktaş, konuşmasının ardından muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

Genel olarak Şırnak'ta gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında konuşma yapan Vali Aktaş, Şırnak'ta eğitim, sağlık, alt yapı hizmeti ve yol çalışmaları da dâhil birçok noktada ilerleme kaydedildiğini ve önümüzdeki aylarda bu sorunların tamamen ortadan kalkacağını söyledi.

Muhtarlara halka hizmet açısından büyük bir görev düştüğünü belirten Aktaş, "Vatandaşlarımızı kesinlikle ihmal etmememiz gerekiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet her şeyden önemlidir. Bir sıkıntınız olması durumunda hiç çekinmeden bizlere bildirebilirsiniz." dedi.

Görüş ve önerilerin ardından tüm davetlilere teşekkür eden Vali Aktaş, konuşulanların sahada işleve geçilmesini istedi.

Toplantıya Vali Mehmet Aktaş'la beraber, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy ve kurum müdürleri eşlik etti. (Ahmet Uçar – İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.