Vali Arslantaş, Yazıkaya köyündeki yangın yerinde incelemelerde bulundu

Vali Arslantaş, Yazıkaya köyündeki yangın yerinde incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Çayırlı ilçesine bağlı Yazıkaya köyünde çıkan yangın sonrası köyde incelemelerde bulunarak yangından dolayı mağdur olanlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Yazıkaya köyünde çıkan yangında 9 ev 7 ahır hasar gördü. Olayın ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy olay yerine giderek köylülere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yangı sonrası köyde incelemelerde bulunan Vali Arslantaş, köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yangın hakkında bilgi aldı. Evlerin yanında bulunan kuru otlardan bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangının kısa sürede büyüyerek evlere sıçradığı belirtildi.

Evlerin birbirine çok yakın olması nedeniyle birçok evin çatısı yanarken bazı evler ise kullanılamaz hale geldi. Olay yerine ilçe ve belde belediyelerinin itfaiye ekipleri sevk edilirken, vatandaşların da yardımıyla söndürme çalışmaları tamamlandı.

Vali Arslantaş, yangından dolayı mağdur olan vatandaşların barınmalarını sağlamak için AFAD yetkililerine köye konteynır koymaları talimatını verdi. Vatandaşlarla görüşen Arslantaş, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu, evlerin en kısa sürede inşa edilmesi için çalışmalara başlanacağını söyledi. (İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.