Vali Deniz kamu kurumlarında incelemelerde bulundu

Vali Deniz kamu kurumlarında incelemelerde bulundu

Batman Valisi, bazı kamu kurumlarını ziyaret ederek, kurum yöneticilerinden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Deniz, kurumların çalışma servislerinde incelemelerde bulunarak, personel ile bir süre sohbet etti.

Vatandaş odaklı hizmet yürüten kamu kurumlarının hizmetleri yürütürken vatandaşların memnuniyetini ön planda olacak şekilde, hizmetlerin zamanında ve eksiksiz sunmaları konusunda gereken özeni göstermeleri gerektiğini vurgulayan Vali Deniz, SGK, İŞKUR ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gibi kurumların halka önemli hizmetler sunduğunu dile getirdi.

Belediye Kültür Merkezine ziyaret

Kurum ziyaretlerinden sonra Vali Ahmet Deniz,  Batman Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ve yeni hizmete açılan Belediye Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyaret sırsında Vali Deniz'e,  Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy eşlik etti.

Yeni hizmete açılan binada incelemelerde bulunan Vali Deniz, kütüphanede üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle bir süre sohbet ederek, nasihatlerde bulundu.

Daha sonra Kültür Merkezi içinde bulunan Belediye Proje Ofisini ziyaret eden Vali Deniz, belediye başkanlığı tarafından yürütülecek proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Proje ofisinde çalışan uzmanlar tarafından Vali Deniz'e,  Belediye Başkanlığı tarafından şehrin daha iyi yaşanılır bir sosyal yapı ve düzene kavuşturulması için yapılacak olan park, yol, imar, spor alanlarında hayata geçirilecek projeler hakkında sunum yapıldı.

Vali Deniz esnaf ziyaretinde bulundu

Belediye Kültür Merkezi ziyaretinin ardından Deniz, Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan bir iş merkezindeki  esnafı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi. İş merkezi içinde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden Vali Deniz, esnaflarla bir süre sohbet etti.

Esnaf ziyareti sırasında birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirten Vali Deniz, birlik ve beraberlik olduğu müddetçe her türlü sıkıntıların üstesinden gelineceğini söyledi.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaflar, Vali Deniz’e teşekkür ettiler. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.