Vali Işın il protokolüne iftar verdi

Vali Işın il protokolüne iftar verdi

Ağrı Valisi Musa Işın, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile ilde faaliyet gösteren meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Kentteki bir restorantta düzenlenen iftar programına, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemalettin Taşkın, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kurum müdürleri ile meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici'nin yemek duasını yaptığı programda Vali Musa Işın kısa bir konuşma yaptı.

Vali Işın konuşmasında, “Allah, bu mağfiret ayında kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirsin. İçimizdeki kin nefret ve her ne kadar kötü sıfat varsa cenab-ı Allah üzerimizden kaldırsın. Memleketimizi daim etsin. Huzurumuzu daim etsin. Ülkemizin her tarafındaki, fakir olsun zengin olsun, makam mevki sahibi olsun, seviyesi sosyal katmanı ve seviyesi ne olursa olsun, hepsinin arasında sevgi ve muhabbetin bu aydan itibaren oluşmasını cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Türkiye’de bulunan 2 milyon Suriyeli ve Afganistanlı mültecilere de değinen Vali Işın, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Allah onlara da biran önce yardım etsin ve ülkelerine kavuştursun. Cenab-ı Allah bize bu zengin sofrayı nasip etti, olmayanlara da versin. Memleketimizin zenginliği hepimize yeterdir. Yeter ki biz bunun kıymetini bilelim. Birbirimizi sevgi ve muhabbet ile kucaklayalım. Biz bunu becerebilirsek, bu memlekette çok şükür herkese yetecek kadar aş ve iş vardır. Etrafımıza baktığımız zaman gerçekten her yer kan ve reva içermesindedir. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Bu Ramazan ayının hepimize sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini niyaz ediyorum. Allah hepinizin sofrasını Halil İbrahim sofrası eylesin. Allah Ramazan’ınızı ve orucunuzu kabul etsin.” (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.