Vali Karaloğlu’ndan veda ziyaretleri

Vali Karaloğlu’ndan veda ziyaretleri

Son Valiler Kararnamesi ile Antalya’ya atanan ve yarın Bursa’dan ayrılacak olan Vali Münir Karaloğlu veda ziyaretlerinde bulundu.

Son Valiler Kararnamesi ile Antalya’ya atanan ve yarın Bursa’dan ayrılacak olan Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Bölge Komutanlığı, Jandarma Alay Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Vali Münir Karaloğlu’nun Bursa’dan ayrılmadan önce gerçekleştirdiği veda ziyaretleri, Garnizon Bölge Komutanlığında 'Garnizon Şeref Defterini' imzalamasıyla başladı. Bölge Komutanı Seyfullah Sadık'ın yeni görev yerinde başarılar dilediği Vali Karaloğlu ardından Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasına geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin karşıladığı Vali Karaloğlu, zşyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Bursa’da çok huzurlu bir çalışma ortamımız oldu. Başta kamu kurumlarıyla, yerel yönetimlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla iyi bir çalışma ortamı oldu. Kentin genel sorunlarını çözme konusunda ortak iradeyle kent kazanmış oldu. Herkes işine odaklandı. Bunda tabi sizin yaklaşımınız oldukça değerli. Bu üç yıl boyunca oluşturduğumuz bu güzel ortama verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Adliye Sarayına geçen Vali Karaloğlu burada Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin ve mesai arkadaşları ile vedalaştı.

Son olarak da Bursa Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Karaloğlu, burada yaptığı  konuşmada, Türkiye’de gerçekleşen saldırılarda güvenlik güçlerinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Karaloğlu personel ile vedalaştıktan sonra Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı. (İLKHA)













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.