Vali Toprak kurumları ziyaret etti

Vali Toprak kurumları ziyaret etti

Malatya Valisi Mustafa Toprak bazı kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerde bulundu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak bazı kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Malatya Adliyesini ziyaret eden Vali Toprak’ı Adliye Sarayı girişinde Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Faruk Fidan, Mahkeme Başkanları ve Baro Başkanı Avukat Enver Han karşıladı.

Vali Toprak, Karşılamanın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Fidan ve Baro Başkanı Avukat Han’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Adliye Sarayından ayrılan Vali Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı da Başkanlık makamında ziyaret ederek bir süre görüşmelerde bulundu.

Battalgazi Kaymakamlığı ve Battalgazi Belediyesini de ziyaret eden Vali Toprak’ı, Kaymakamlık binası girişinde Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Kaymakamlık Birim amirleri ile çalışanları karşıladı. Kaymakamlık makamında bir süre Kaymakam Yılmaz ile görüşen Vali Toprak, ilçe hakkında kısa bir brifing aldıktan sonra Kaymakam Yılmaz’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledikten sonra Battalgazi Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.  

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başkan Yardımcıları ve belediye çalışanları tarafından belediye önünde karşılanan Vali Toprak, Başkan Gürkan’la makamında bir süre sohbet etti. 

Vali Toprak, İstanbul Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 81 yaşındaki babası Bekir Yeniay'ın, Yeşilyurt ilçesi Konak mahallesinde düzenlenen cenaze törenine katılarak Yeniay’a taziyelerini iletti (M. Nurullah Sezer/İLKHA)

 















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.