Van Anadolu Gençlik Derneği’nden ASKON’a ziyaret

Van Anadolu Gençlik Derneği’nden ASKON’a ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Van Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ASKON’u ziyaret etti.

AGD Van Şube Başkanı Şeref Akbulut ve yönetimi, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Van Şubesi’nin yeni Başkanı Adnan Ertürk’ü ziyaret etti.

Ziyarette AGD Başkanı Şeref Akbulut, yapmakta oldukları çalışmalar hakkında bilgi verirken ASKON’un ekonomiye sağladığı katkılardan da bahsetti.

ASKON’un küresel sermayeye karşı bir başkaldırı olduğunu vurgulayan Akbulut, “Şu anda maalesef devlet politikası olarak sanayileşme yerine, daha çok müstemleke tipi kalkınmaya yönelik hizmetler yapılıyor. Bu da uzun vadede Türkiye’nin dışa bağımlı ve borca esir bir ülke olmasına sebebiyet verecektir. ASKON, Erbakan Hocamızın da telkinleriyle küresel sermayeye karşı bir başkaldırı maksadıyla kurulmuştur. Günümüze kadar misyonu gereği sermayenin belli azınlıkların elinde tekelleşmesini önlemek için gerekli katkıları sağladığı gibi bundan sonra da sanayileşmeye ve adil paylaşıma önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyoruz.” dedi. 

Akbulut ziyaretin sonunda, ASKON’un kuruluşuna öncülük eden Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın “Davam” adlı kitabını Ertürk’e hediye etti.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.