Van Büyükşehir Belediyesi birimleri arası futbol turnuvası yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesi birimleri arası futbol turnuvası yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesi personeller arası kaynaşmayı sağlamak için “Birimler Arası Personel Kaynaşması Futbol Turnuvası” düzenliyor.

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren personellerinin verimini ve memnuniyetini artırmak için çeşitli seminer - etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir’in farklı birimlerinde hizmet veren personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Birimler Arası Personel Kaynaşması Futbol Turnuvası” başlıyor.

23 Temmuz - 29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada 4 ayrı grupta 17 takım karşı karşıya gelecek.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tevfik Tepe, bu yıl ilk defa düzenlenecek turnuvanın her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Tepe, “Büyükşehir bünyesinde hizmet veren personelimizin oryantasyonunu sağlamak, birimler arasındaki iletişimi artırmak ve motivasyonu artırmak için böyle bir etkinliği hayata geçirdik.

23 Temmuzda başlayacak turnuvamızda toplam 36 müsabaka düzenlenecek. Turnuvamız 29 Ağustos’ta yapılacak final karşılaşması ile son bulacak. Turnuvamızın sonunda birinci, ikinci, üçüncü ve en centilmen takımlar kupaların sahibi olacak.” diye konuştu.

Makina İkmal Daire Başkanlığına ait çim sahada yapılacak müsabakalarda karşı karşıya gelecek takımlara malzeme ve forma desteği de sunduklarını belirten Tepe, ayrıca sürpriz ödüller verileceğini de sözlerine ekledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler