Van Büyükşehir Belediyesinden kurtarma operasyonu

Van Büyükşehir Belediyesinden kurtarma operasyonu

Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, Çatak ilçesi Sırmalı Mahallesine bağlı Dursunlar Mezrasında rahatsızlanan Nafize Gülaçar’a ambulans ulaşmasını sağladı.

Mezra sakinlerinden gelen ihbar üzerine hareket geçen Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, yaklaşık 3 saatlik bir çalışma ile mezra yolunu açarak sağlık ekiplerinin hastaya ulaşmasını sağladı. Sancılandığı belirlenen hasta Nafize Gülaçar, Çatak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayrıca gece saatlerinde tipiden dolayı Erciş ilçesi Karlıyayla mahalle yolunda mahsur kalan vatandaşlar belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kentte önceki gün etkili olan kar yağışı ve tipi yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.

Kar yağışının hemen ardından başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ederken, Erciş, Muradiye, Saray ve Çatak ilçelerinde mahsur kalan vatandaşların imdadına büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Çok sayıda vatandaş ve araç kurtarıldı. Don olayının da görüldüğü kentte tuzlama çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler