Van Büyükşehir Belediyesinin meclis toplantısı yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesinin meclis toplantısı yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesinin kasım ayı meclis toplantısı yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi, kasım ayı olağan meclis toplantısı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis toplantısına, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve ilgili meclis üyeleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, büyük çoğunluğu imar konuları olmak üzere 2017 mali yılı bütçesinin, bütçe içi bir kısım ödeneğin karara bağlanması gibi gündem ve gündem dışı teklif edilen 40 konu masaya yatırıldı.

Toplantıda, 2018 mali yılında belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinin belirlenmesi, Van Bedensel Engelliler Spor Kulübüne il içi ve deplasmandaki müsabakalar için yardım talebi, belediyenin 2018 mali yılı için uygulayacağı ücret tarifesi, 2018 yılı performans programı, 2018 yılı bütçe görüşme talebi ve 13 ilçe belediyesinin 2018 mali yılı bütçeleri gibi çok sayıda konu görüşülerek karara bağlandı.

Komisyonlara sevk edilen bazı konuların karara bağlanması için önümüzdeki hafta çalışmalarına devam edecek olan mecliste ayrıca, belediyeye ait bir kısım iş yerlerinin ilgili mevzuatına uygun olarak kiraya verilip verilmediğinin ilgili birimler tarafından incelenerek sonuçlandırılması kararlaştırıldı.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.