​Van halkına çok teşekkür ediyoruz

​Van halkına çok teşekkür ediyoruz

"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılan ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, halkın Peygambere olan sevdasını bir kez daha ispatladığını belirtti.

Peygamber Sevdalıları Van Koordinatörlüğü, Kale Miting Alanı'nda "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılan ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinliğin ardından açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, sıkıntısız bir şekilde etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Karabulak, "Elhamdülillah bir programımızın daha da sonuna geldik. Bu soğuk havaya rağmen katılım gösteren Van halkına çok teşekkür ediyoruz. Rabbim attıkları her adımı hayır ve hasenatlarına yazsın. Günleri mübarek olsun inşallah. Nasipse yine yıl içinde ve önümüzdeki yıllarda Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bu çalışmalarımızı halkımızla paylaşacağız. Rabbim bir sıkıntı vermezse seneye yine burada yapacağımız etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz. Rabbim katılan herkesin ecirlerini zayi etmesin." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler