​​Van İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk muhtarlarla bir araya geldi

​​Van İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk muhtarlarla bir araya geldi

​Van İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk ilçe muhtarları ile bir araya geldi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, öğlen yemeğinde ilçe muhtarları ile bir araya geldi.

Şişli Öğretmenevinde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Öztürk, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurlarından olan muhtarlık müessesesinin, gerek taşıdığı sorumluluklar gerekse de görev uğruna yaptığı fedakârlıklar açısından takdire değer olduğunu belirtti.

Öztürk, ilçe mahallelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarında muhtarlarla yapılan görüş alışverişinin önemini belirtti.

Mahallelerde yapılan asfalt ve yeni yol çalışmalarından da bahseden Öztürk, hizmetleri, günü kurtarmaya yönelik değil, kalıcı, dayanıklı ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Külay ve Şerefiye Mahallesi Muhtarı Şükrü İnan da konuşmalarında, muhtarlık müessesesinin önemini vurgulayarak ilçe genelinde yapılan çalışmalar nedeniyle Cemil Öztürk’e teşekkür ettiler.

Programda Muhtarlar Günü münasebetiyle tüm muhtarları temsilen, ilin ve ilçenin tek kadın muhtarı Leyla Tanrıtanır’a çiçek, en kıdemli muhtar Şükrü İnan’a ise plaket takdim edildi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.