Van Özalp’da iş merkezi önünde bekleyen şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

Van Özalp’da iş merkezi önünde bekleyen şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

Van’da bir iş merkezi önünde bekleyen şahısların durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan üst aramalarında bir kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Van Özalp İlçesinde bir iş merkezi önünde bekleyen şahısların durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan üst aramalarında bir kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirilirken, bir kişi tutuklandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "13 Aralık 2018 günü Özalp İlçe Emniyet Amirliği tarafından, Özalp İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezi önünde bekleyen F.Y.N, E.O, L.P ve F.N isimli 4 şahsın durumundan şüphelenilmesi üzerine yapılan üst aramalarında toplam bir kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirildi." denildi.

Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak şahısların "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada E.O, L.P ve F.N isimli 3 şüphelinin Cumhuriyet Savcılığınca serbest, F.Y.N'nin ise tutuklandığı belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.