Van-Tatvan yolunda kaza: 2 yaralı

Van-Tatvan yolunda kaza: 2 yaralı

Van-Tatvan karayolunda buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Van-Tatvan Karayolu Hizan ilçesi yol ayırımında gizli buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazsında 2 kişi yaralanırken araçta büyük ölçüde hasar oluştu.

 

İdris Ahi yönetimindeki 34 TG 1551 plakalı otomobil, dün saat 17.30 sıralarında Van-Tatvan karayolu Hizan yol ayırımına geldiğinde gizli buzlanmadan dolayı kayarak takla attı. Kazada takla atan otomobilde bulunan Halis Ahi ile Cihan Ahi yara almadan kurtulurken, Abdulbaki Karaalp ve sürücü İdris Ahi kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

 

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 acil servisi ile Tatvan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan yaralılar ayakta tedavi edilirken otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

 

Olayla ilgili İLKHA muhabirine bilgi veren araç şoförü İdris Ahi, Van’dan Bahçesaray ilçesine taziye için gittiklerini belirterek, ilçeye Çatak üzerin giden yolun kar yağışı nedeniyle kapalı olduğunu bu yüzden de Van- Tatvan karayolunu kullandıklarının söyledi.

 

Hizan ilçesi yol ayırımına geldiklerinde ise, yolda oluşan gizli buzlanmadan dolayı araçlarının kayarak takla attığını ifade eden Ahi, kazada kendisinin ve aracın ön koltuğunda oturan Abdulbaki Karaalp’ın hafif şekilde yaralandığını söyledi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.