Van Ticaret ve Sanayi Odası Girişimcilere Sertifika verildi

Van Ticaret ve Sanayi Odası Girişimcilere Sertifika verildi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) Genç Girişimciler Kurulu ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik kursu sonrası yapılan törende kursiyerlere sertifika verildi.

VAN TSO Genç Girişimciler Kurulu ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik kursunun sona ermesiyle Erciş’te düzenlenen törende kursiyerlere sertifikaları verildi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar, Van TSO Genç Girişimciler Kurulu ile ortak yürüttükleri bu çalışmanın Erciş için çok önemli olduğunu belirterek “İlçemizde açılan bu kursa gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonra da bu kursları düzenlemeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bir ülkede tüccar, sanayici ve esnafın ülke yönetiminde karar verici olmasının, ülkenin modern ve gelişmiş olması için bir fırsat olacağını belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “Bu nedenle bizler ısrarla yeni girişimci, tüccar ve sanayicilerin olması için çaba göstermeliyiz. Van TSO olarak şimdiye bu yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Genç Girişimciler Kurulumuzun başlattığı bu çalışmalar bu nedenle çok önemlidir. Van’da yapılan kursların ardından burada açılan kursta başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edilecek. Burada önemli olan sertifikalarını alan kişilerin iş hayatına başlamasıdır. Açılan desteklerden faydalanması, bir işletmeye can vermeleri, hayata geçirmeleri önemli bir kazanım olacaktır. Bu nedenle Girişimcilerimiz bizim için oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen de yeni girişimcilerin ekonominin can damarı olduklarını belirterek “Yeni işletmeler ekonomiye can katar. Bugün sertifika alacak girişimcilerimizin iş hayatına atılmaları en büyük dileğimiz” dedi.

Konuşmaların ardından Van TSO Başkanı Necdet Takva, Erciş TSO Başkanı İzzet Yağar, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen ve Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.