Van Umut Kervanı yetim çocukların yüzünü güldürdü

Van Umut Kervanı yetim çocukların yüzünü güldürdü

Van'da yürüttüğü hayır faaliyetleriyle adını duyuran Van Umut Kervanı, 60 yetim çocuğa giysi yardımında bulundu.

Van Umut Kervanı daha önceden tespit ettiği 60 yetim çocuğu, hayırsever vatandaşların da desteğiyle giydirdi.

Merkezde bulunan Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasına çağrılan yetim ailelere giysi yardımında bulunduklarını belirten Van Umut Kervanı Temsilcilerinden Muzaffer Balıkçı,

"Van Umut Kervanı olarak Van'da ikamet eden 60 yetim çocuğumuzu giydireceğiz. Bayram öncesi inşallah 60 yetim çocuğumuza bugün burada yüzlerini güldürerek giyim ihtiyaçlarını karşılayarak bayrama kendi çocuklarımız gibi sevinçle girmelerine vesile olacağız. Bu çocukların giyiminde yardımda bulunan hayırsever halka da teşekkür ediyorum. Bu yetim giydirme projemiz bayrama kadar devam edecek. İnşallah yaklaşık 200 yetim çocuğu bu kapsamda giydireceğiz. Yetim çocuklarımız bayrama gülerek sevinç içerisinde bir bayram geçirecekler. Rabbim bu konuda desteklerini esirgemeyen Müslüman kardeşlerimizden razı olsun. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesinde bize katkı sunan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz. İnşallah yardımlarımız devam edecektir. Bu konuda halkımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz." dedi.

"Yılın on iki ayı halkımızın umudu olmaya devam ediyoruz”

Balıkçı; "Tabii Ramazan ayı boyunca başka faaliyetlerimiz de oldu. Ramazan ayı boyunca yaklaşık bin aileye gıda yardımında bulunduk. Bu yardımlar da tabii yine halkımızın vermiş olduğu zekâtlar, fitreler ve sadakalarla oldu. Şu anda bu yardımlarımız aynı şekilde devam etmektedir. Gıda ve nakdi yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Bayramdan önce Ramazan ayı boyunca bin ailemize gıda ve nakdi yardım desteğinde bulunacağız. Van Umut Kervanı olarak sadece Ramazan ayında yardımlar yapmıyoruz. Yılın on iki ayı boyunca halkımızın umudu olmaya devam ediyoruz. Bu yardım kervanı devam edecek. Bu kervana katkı sunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz.” İfadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler