Van Valisi Bilmez, Hayvan Barınağı ve Hayvan Pazarını yerinde inceledi

Van Valisi Bilmez, Hayvan Barınağı ve Hayvan Pazarını yerinde inceledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Hayvan Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Bostaniçi Mahallesi Sıhke Gölü kıyısında 10 dönüm alan üzerine inşa edilen Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki ameliyathaneler, kedi - köpek bakım alanlarını gezen Bilmez' Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Selim Elhansu ve veterinerlerden bilgi alarak merkezde incelemelerde bulundu.

Kedi ve köpek kafeslerinin bulunduğu alanları da dolaşan Vali Bilmez burada ameliyat edilen ve yaralanan hayvanları yakından gözlemledi.

Merkezdeki incelemelerinin ardından Özalp yolu üzerinde eski hayvan meydanı alanında yeniden inşa edilen Hayvan Pazarı'na giden Bilmez'i, İşletme Ve İştirakler Dairesi Başkanı İslam Bayram ve veterinerler karşıladı. 32 bin 405 metrekarelik alan üzerine kurulan pazarda küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için hazırlanan alanları gezen Bilmez, çok yakında pazarı vatandaşların hizmetine açacaklarını söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler