Van Valisi Zorluoğlu'ndan defterdarlık ziyareti

Van Valisi Zorluoğlu'ndan defterdarlık ziyareti

Van Valisi Murat Zorluoğlu, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Van Defterdarlığını ziyaret etti.

Van Valisi Murat Zorluoğlu, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Van Defterdarlığını ziyaret ederek, Defterdar Murtaza Kamar'dan bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Mehmet Parlak'ın da eşlik ettiği ziyarette personelle tanışan Zorluoğlu, daha sonra kurumun; yıllara göre tahakkuk ve tahsilat miktarları, gelir-gider, mükellef ve personel durumuna ilişkin verilerini içeren bilgileri dinledi.

Kamar, bilgilendirme sırasında kurumun Van'daki vergi mükelleflerini takibi konusunda yürüttüğü çalışmaları aktardığı Vali Zorluoğlu'na, il merkezi ve ilçe bazında vergi mükelleflerinin vergi işlemlerinin yanı sıra, kentte KHK'larla kapatılan kurum ve kuruluşlara ait bilgileri de sundu.

Kurumun yeni hizmet binası ve lojman inşaatlarının mevcut durumunun da paylaşıldığı bilgilendirmenin sonunda Kamar, kurum işleyişiyle ilgili görüş ve önerilerini Zorluoğlu'na iletti.

Ziyarette konuşan Zorluoğlu, "Kurumsal aidiyet ve personel performansı bakımından olduğu kadar vatandaşa kaliteli hizmet sunulmasında da hizmet binaları büyük önem taşımaktadır. Dilerim ki yeni hizmet binanız kısa sürede tamamlanır ve oraya taşınırsınız. Ziyaretim vesilesiyle defterdarlık personelimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve valilik olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler