Van'da 110 kilo esrar ele geçirildi

Van'da 110 kilo esrar ele geçirildi

Van'da yapılan uyuşturucu operasyonda 100 kilo 320 gram toz esrar ve bir kilo 987 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

VAN - Van İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 100 kilo 320 gram toz esrar ve bir kilo 987 gram metamfetamin  maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

 

Açıklamada, 10 Eylül’de Eminpaşa Mahallesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın üzerinde  bir kilo 987 gram metamfetamin  maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

 

Ayrıca 20 Eylül’de Seyrantepe Mahalesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, 100 kilo 320 gram toz esrar maddesinin ele geçirildiği açıklandı.

 

Ele geçirilen metamfetamin ve toz esrar maddesi ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan ve yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 2 şahsın tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.