Van'da 32 kilogram eroin ile kaçak sigara ve telefon ele geçirildi

Van'da 32 kilogram eroin ile kaçak sigara ve telefon ele geçirildi

Van'da bir araç, 2 iş yeri ve bir ikametgâhta yapılan aramada, 32 kilogram eroin ile kaçak sigara ve telefon ele geçirildi.

Van’da uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta, 9 bin 250 paket kaçak sigara, iki iş yerinde yapılan aramada ise 55 kaçak telefon ve bir ikametgâhta yapılan arama sonucunda 35 kilogram 320 gram eroin ele geçirildi.

Muradiye, İpekyolu ve Edremit ilçelerinde ele geçirilen malzemelerle ilgili bir kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Muradiye ilçesi Ovapınar Mahallesi'nde 34 plaka sayılı otomobilde yapılan aramada, toplam 9 bin 250 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara, İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde yapılan aramada, 31, İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde yapılan aramada 24 olmak üzere toplam 55 kaçak cep telefonu, Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesi Fidanlık Yolu 1'nci Sokak üzerinde bulunan bir ikametin çatı katında yapılan aramada, çuvallar içerisine zulalanmış 69 paket halinde toplam 35 kilogram 320 gram eroin maddesi ele geçirildi." denildi.

Açıklamanın devamında, "Muradiye ilçesindeki olayla ilgili O.N. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan O.N. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. İpekyolu ilçesindeki Olayla ilgili A.M. ve M.B. isimli şahıslar hakkında "5607 Sayılı Kanun'a Muhalefet Etmek" suçundan işlem yapıldı. Edremit ilçesindeki olayla ilgili Z.K. ve S.K. isimli 2 şahıs gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.