Van'da çıkan yangın korkuttu

Van'da çıkan yangın korkuttu

Van'da bir dükkânda çıkan yangın paniğe neden oldu. Çıkan yangında can kaybı olmazken büyük çapta maddi hasar oluştu.

VAN- Van Sıhke Caddesi üzerinde saat  18.00 sıralarında boş bir dükkânda elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede yan tarafındaki dükkâna ve bir eve sıçradı. Tavanları ahşap olan ev ve dükkânlar bir anda alev topuna döndü.

 

Bölgeye çağrılan  itfaiye ekipleri  tarafından  yangın  söndürülürken, İslam İşyüz ve Sevgi İşyüze ait olan ev ve dükkanlarda  büyük maddi hasara neden oluştu.

 

Yangının elektrik koağından dolayı çıktığı belirtildi. Sevgi İşyüze’e ait olan ve yangında büyük hasar gören evin ise ailesinden  kendisine miras kaldığı öğrenildi.

 

Sıhke Caddesi üzerinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alırken, dükkanı yanan esnafın  da yangına su kovası ile müdahale etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Öte yandan çıkan yangını çekmek için bölgeye gelen bir muhabir itfaiye hortumunun kopmasından dolayı ıslanırken, olaya müdahale eden Yakup Eker isimli itfaiye eri ise ayağına batan bir çizim yüzünden yaralandı. Yakup Eker isimli itfaiye erine olay yerinde hazır bulunan ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  (Hacı Yılmaz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.