Van'da elektrik akımına kapılan baba oğul hayatını kaybetti

Van'da elektrik akımına kapılan baba oğul hayatını kaybetti

Van'da inşaatı devam eden bir binanın üçüncü katında çalışırken elektrik akımına kapılan baba oğul hayatını kaybetti, bir işçi ise yaralandı.

Van'ın Karşıyaka Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir binanın üçüncü katında çalışırken elektrik akımına kapılan 15 yaşındaki Kadir Kara ile onu kurtarmaya çalışan 57 yaşında ki babası Hasan Kara hayatını kaybetti, bir işçi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Van'ın Karşıyaka Mahallesi'ndeki Yazıcı Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Mahallede inşaatı devam eden bir binanın üçüncü katında çalışan Kadir Kara, inşaat demirinin elektrik tellerine temas etmesi sonucu akıma kapıldı. Baba Hasan Kara ile işçi Ahin Yetişir, Kadir Kara'yı kurtarmaya çalıştı.

Ancak Kadir Kara olay yerinde hayatını kaybetti, Hasan Kara ile Ahin Yetişir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Lokman Hekim Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan Kara, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yetişir'in tedavisi ise devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler