Van'da eski vekil Mustafa Bayram'ın evine silahlı saldırı

Van'da eski vekil Mustafa Bayram'ın evine silahlı saldırı

Van'ın eski Milletvekili Mustafa Bayram'ın evine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişinin hayatını kaybetti bir kişinin yaralandığı belirtiliyor

Van'ın Edremit ilçesi'nde yaşayan ve 2 dönem Van Milletvekilliği yapan Mustafa Bayram'ın evine akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi ölürken, bir kişi yaralandı.

Edremit İlçesi'ndeki olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. 1995'te ANAP, 1999'da ise Fazilet Partisi'nden Van Milletvekililği yapan Mustafa Bayram'ın Edremit ilçesi'ndeki 4 katlı konağına gelen silahlı kişi veya kişiler, uzun namlulu silahlarla kurşun yağdırdı. Saldırıya, konağın güvenliğini sağlayan Celaddin Balakan ve Mehmet Çartı silahlarını çekerek karşılık verdi. Çıkan çatışmada Balakan ve Çartı yaralandı. Ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne kaldırılan Çartı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Balakan'ın tedavisi sürüyor.

Olayın ardından Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Karaaslan, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma yaptıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.