Van'da iş kazası: Bir ölü bir yaralı

Van'da iş kazası: Bir ölü bir yaralı

​Karla mücadelede Van'ın İpekyolu Belediyesi adına görev yapan yüklenici firmaya ait iş makinasının yaptığı kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Van'da İpekyolu Belediyesi adına görev yüklenici firmaya ait iş makinasının yaptığı kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, karla mücadele ekibinde bulunan greyder operatörü Fikret Acar ve yardımcısı Erkan Sağınç, kar kürüme çalışmaları esnasında  aracın devrileceğini sanarak uçuruma atladı. Kayalıklara çarpan Acar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan Sağınç ise ambulansla Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaşanan bu kaza sonrası bir taziye mesajı yayımladı.

Öztürk, "Belediyemiz ekiplerinin Çalımlı Mahallesinde yaptıkları kar temizleme çalışmaları sırasında yaşanan elim kaza hepimizi derinden üzmüştür. Karla mücadelede belediyemiz adına görev yapan yüklenici firmaya ait iş makinasının yaptığı kaza sonucu, firma elemanı greyder operatörü Fikret Acar vefat etmiş, belediyemiz personeli Erkan Sağınç ise yaralanmıştır. Görev başında hayatını kaybeden Fikret Acar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı Erkan Sağınç’a acil şifalar diliyorum." dedi. (Yunus Tuğrul- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.