Van’da kaçırılma olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı

Van’da kaçırılma olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı

Van’ın Edremit ilçesinde gerçekleşen kaçırılma olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı.

Van’ın Edremit ilçesinde gerçekleşen kaçırılma olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı.

10 Ekim 2017'de saat 19.00 sıralarında Van’ın Edremit ilçesi Fırat Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde meydana gelen olayda M.Ş. isimli kişinin faili meçhul kişi veya kişilerce zorla bir araca bindirilerek kaçırılmaya çalışılması, ateşli silahla vücudun çeşitli yerlerinden yaralanması ve kaldırıldığı hastanede hayati tehlikesinin olması nedeni ile tedavisine başlanılması sonrası operasyon başlatıldığı bildirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; Olay ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalar kapsamında; olayın şüphelilerinin Ş.K, Ç.K, Ö.K, C.K.ve Z.K. isimli şahısların olduğu tespit edilmesi üzerine; 12 Ekim 2017 günü yapılan operasyonda silahı kullanan Ç.K. yanında bulunan Ö.K. ve Z.K. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Açıklamada, gözaltına alınan Ç.K, Ö.K. ve Z.K isimli şüpheliler için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkardıkları adli makamlarca, Z.K. isimli şüphelinin Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest, Ç.K. ve Ö.K. isimli şüphelilerin ise tutuklandığı ifade edilirken, Ş.K ve C.K. isimli şüphelileri yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. (İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.