Van’da Kutlu Doğum değerlendirme toplantısı yapıldı

Van’da Kutlu Doğum değerlendirme toplantısı yapıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü, 2015 yılı Kutlu Doğum programları için Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü yetkililerinden Recep Karabulak başkanlığında  toplanan platform üyeleri,  Van merkezde düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği için yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiler.

Mustazaflar Cemiyeti Van Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan Peygamber Sevdalıları Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, 12 Nisan Pazar günü yapılacak kutlu doğum etkinliği hakkında üye ve gönüllülere bilgi vererek, “Van’da 100 bin CD, 100 bin el ilanı, 5 bin afiş hazırladık ve Nisan ayı başında bunları dağıtmaya başlayacağız. Bu konuda tüm arkadaşlarımızı  şimdiden çalışmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Van merkezde yapılacak kutlu doğum etkinliğinin içeriğinden de söz eden Karabulak, “Kutlu doğum etkinliğine konuşmacı olarak Molla Beşir Şimşek ile Vedat Turgut katılacak. Programa sanatçı olarak ise, Selami Güneş, Ömer Çelebi ve Grup Rahmet sanatçıları katılacak.” dedi.

Karabulak, salavat kampanyasının Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini hatırlatarak, "Van Merkez Kutlu Doğum programı 12 Nisan'da Sıhke Caddesinde bulunan Mustafa Altaylı Parkında yapılacak. Düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir. Kutlu doğum ayının başta İslam âlemi olmak üzere, tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı. (M. ALİ Ekinci - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.