Van`da liseli 3 genç kız kayboldu

Van`da liseli 3 genç kız kayboldu

Van`ın Başkale ilçesinde, "Kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan 3 lise öğrencisi kızdan haber alınamıyor.

VAN – Van’ın Gürpınar ilçesinde 17 gün önce evinin önünde oynadığı sırada kaybolan küçük Nehir’in ardından Van’ın Başkale ilçesinde "Kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan 3 liseli kız kayıplara karıştı. 

Gürpınar ilçesine bağlı, Yukarı Dikmen Köyü Tandoğan Mezrası’nda yaşayan ve taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören 10. sınıf öğrencileri Dilan B. (16) ve Funda K. (16) ile 9. sınıf öğrencisi Münevver B. (15), dün saat 13.30 sıralarında okuldan çıkarak köye gitti. 

Kursa gideceklerini söyleyerek 15.30`da evlerinden ayrılan öğrenciler, akşam dönmeyince aileleri, arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri arayarak haber almaya çalıştı. Kızlarının akıbetiyle ilgili bir sonuç elde edemeyen aileler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve köylüler Dilan B., Funda K. ve Münevver B.`nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Gürpınar`a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi`nde 16 gün önce evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan günlerce; asker, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arazide arandı. Jandarmanın kriminal laboratuarı birçok örnek alarak değerlendirmesini yaparken, Nehir`e de hala ulaşılamadı. Tüm çabalara rağmen Nehir`den hiç bir haber alamayan aile Nehir`i bulanı parayla ödüllendireceklerini açıkladı. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler