Van’da TEOG deneme sınavı yapıldı

Van’da TEOG deneme sınavı yapıldı

Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi’nin ortak projesiyle il genelinde TEOG öncesi deneme sınavı yapıldı.

Tuşba ilçesi sınırlarında bulunan birçok okulda aynı anda başlayan deneme sınavına öğrenciler yoğun katılım gösterirken,  Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Gökçe, Van İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, sınavların yapıldığı okulları ziyaret etti.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba Belediyesi olarak eğitime tam destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Sevgili öğrencilerimiz bizlerin geleceği ve gözbebeğidir. Bundan dolayı bizler hem bir belediye reisi hem de bir aile reisiyiz. Hepinizin bir abisi gibi, bir babası gibi elimizden ne gelirse yapacağız. Ayın 25-26’sında TEOG sınavına girecek olan öğrencilerimize şimdiden Allah zihin açıklığı versin.” dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin ise TEOG hazırlık sınavının ülke genelinde yapıldığını belirterek, deneme sınavında sponsor olan Tuşba Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani de Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde bu sınavların yapıldığını ifade ederek, toplamda dört deneme sınavının yapılacağını kaydetti. (Murat Dalgın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.