Van'da yereli tercih et şehrin kazansın kampanyası video foto

Van'da yereli tercih et şehrin kazansın kampanyası video foto

Van Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği tarafından, kentte bulunan yerel Alışveriş Merkezleri’ni kalkındırmak amacıyla, ‘Yereli tercih et şehrin kazansın’ kampanyasını başlattı.

Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) bünyesinde bulunan 23 büyük yerel AVM'nin tanıtımını ve yerel marketlerden alış veriş yapılması farkındalığını artırmak için 2 Nisan Caddesi’nde bulunan bir yerel AVM önünden bir araya gelen yerel market işletmecileri, Cumhuriyet Caddesi ile Beşyol civarına kadar araç konvoyuyla bir tur düzenledi.

Son birkaç yıldır Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi kentte de mantar gibi çoğalan ulusal marketler zincirlerinin Van ekonomisine katkı sunmadığına dikkat çeken yerel marketler, bu kapsamda PERDER çatısı altında birleşerek, ‘Yereli Tercih Et Şehrin Kazansın’ kampanyasını başlattı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tasan, son zamanlarda halk arasında mağazalara karşı oluşan indirim sistemlerinin ucuzluk algısını kırmak amacıyla böyle bir kampanya başlatmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Tasan, “PERDER olarak temel amacımız, Van’daki yerel marketlerin farkındalığını artırmak, halkımız arasındaki yerel marketlerin işleyişini daha da işler hale getirmektir. Bu amaçla da kendi üyelerimizin kendi güçlerinin farkına varmalarını sağlamak ve farkındalıklarını artırmaktır. Son zamanlarda halk arasında mağazalara karşı oluşan indirim sistemlerinin ucuz algısını kırmak ve yerel mağazalara halkamızı kanalize etmektir.” diyerek, kampanyaya tüm kent halkının dikkate almasını istedi.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.