VASKİ, Çatak için hizmet üretiyor

VASKİ, Çatak için hizmet üretiyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Çatak ilçesinde yaptığı hizmetlerle, altyapı eksikliğini önemli ölçüde giderdi.

VASKİ'nin yaptığı çalışmaların da ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül başkanlığında muhtarların da katılımlı ile yapılan toplantıda ilçede yapılan hizmetler ele alındı.

Toplantıda VASKİ çalışmalarının takdimi muhtarlardan büyük takdir gördü. VASKİ Gevaş Şube Müdürü Tevfik Ergenç'in katıldığı toplatıda 2017'de yapılan çalışmalar ile 2018 yılı projeleri değerlendirildi. Ergenç, VASKİ'nin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu.

Çatak'ta 2017 yılında VASKİ'nin 13 bin 371 metre su hattı, 5 bin 759 metre de kanalizasyon hattı çektiği, bunun da geçmiş yıllara oranla büyük bir başarı olduğu kaydedildi.

Bu yıl içerisinde de Çatak için yeni çalışmaların başlatılacağı belirtilerek, Karşıyaka, Görentaş, Ağaçlık, Uzuntekne mahallelerine yeni su hattı çekileceği, ayrıca ilçenin ihtiyacı olan 50 tonluk bir su deposu ile 24 adet kaptajın da yapılacağı açıklandı.

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül de VASKİ'ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yapılanların halkımız için çok önemli olduğunu, emeğe geçenlere teşekkür ettiğini, bundan sonra da ilçe için yatırımlarını süreceğini söyledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.