VASKİ uluslararası SUÇEV fuarında

VASKİ uluslararası SUÇEV fuarında

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ), Uluslararası tanıtım atağına geçerek, yapılan hizmetleri dünya gündemine taşıyor.

Fuarlarla Van için hayati önem taşıyan projelerini tanıtan VASKİ, bu kez Bursa'da düzenlenen SUÇEV fuarında tanıtım atağına geçti. VASKİ standı katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

VASKİ, Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) iş birliği ile düzenlenen ‘Su ve Çevre Fuarı (SUÇEV) ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ne katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla tüm dünya için önemli olan su ve çevre konusunu fuar ve kongre ile eş zamanlı bir şekilde ele alacak organizasyon, Dünya Su Günü olan 22 Mart’ta Bursa Merinos AKKM Orhangazi Salon’da başladı.

3 gün sürecek fuarda katılımcılar su ve çevre ile ilgili tanıtımlar yaparak, gelecek için yeni projeler ile ilgili konferanslara katılacak. Büyük bir katılım ile başlayan SUÇEV fuarına Türkiye ve yurtdışından su ve kanalizasyon idareleri başta olmak üzere birçok kurumun katılımı gözlenirken, VASKİ'nin standı büyük ilgi gördü. Fuarda VASKİ'nin Arıtma tesisi ile Akdamar Adasına su götürme projesi gibi ilk olan çalışmaları ile diğer hizmetleri tanıtıldı. Standa gelenlere tanıtım materyalleri dağıtılırken, Van'ın tanıtımı için de yoğun gayret gösterildi.

VASKİ standını ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, katılımlarından dolayı VASKİ'ye teşekkür ederek başarılar diledi.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler