Vatandaşların şikâyeti üzerine hayvan kesim noktası kaldırıldı

Vatandaşların şikâyeti üzerine hayvan kesim noktası kaldırıldı

​Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı çevresindeki hayvan satışı ve kesim yeri mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine kaldırıldı.

Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde bulunan Yeniköy Mezarlığı çevresindeki kaçak hayvan satış ve kesim yerinin oluşturduğu görüntü kirliliği çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle vatandaşların şikâyetleri üzerine Bağlar Belediyesi tarafından temizlendi.

Belediye ekipleri tarafından temizlenen alanda benzer görüntülerin oluşmaması için tedbir alınırken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, söz konusu bölgeyi vatandaşların yararına olacak bir yaşam alanına dönüştürmeyi planladıklarını söyledi.

Çalışma, Bağlar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi, Bağlar Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin koordineli mücadelesiyle gerçekleştirildi. Belediyenin zabıta ekipleri, titiz bir çalışma ile kaçak hayvan satışı ve kesimi yapılan noktaları kaldırdı, ardından bölgeye gelen iş makinaları çevreye rahatsızlık vererek görüntü kirliliği oluşturan yapıları temizledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.