Viranşehir Cami-Derden kitap dağıtımı

Viranşehir Cami-Derden kitap dağıtımı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, hayır faaliyetlerinde bulunan Cami-Der, Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara binlerce ücretsiz kitap dağıttı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hayır faaliyetlerinde bulunan Cami-Der, Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinlikleri kapsamında vatandaşlara binlerce ücretsiz "Peygamberimiz’den 40 hadis 40 ders" adlı kitabı dağıttı.

Kitap dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Viranşehir Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, "Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından dağıtımı yapılan Peygamberimiz'den 40 hadis, 40 ders adlı kitabı esnaflara ve talep eden vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtık. Peygamber Efendimizi daha iyi tanıtmak, toplumun yaşadığı buhran ve sorunlara onun hadislerinden reçeteler sunmak, onu yad etmek ve okumaya teşvik etmek gayesi ile kitap dağıtımını yaptık." dedi.

Kaya, "Peygamber Sevdalıları'nın almış olduğu karar gereği ilçede bu yıl etkinlik yapmayacağız. 28 Nisan'da Diyarbakır'da yapılacak büyük kutlu doğum etkinliğine destek vereceğiz." dedi.

Kitap alan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirerek Peygamber Sevdalıları'na teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler