Viranşehir de Siyer Sınavı ödülleri verildi

Viranşehir de Siyer Sınavı ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer Sınavı'na, Viranşehir'den katılarak dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Türkiye genelinde düzenlendiği “O’nu Oku, O’nu Yaşa” temalı ödüllü Siyer Sınavı'na Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden katılarak dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye Genç Düşünce Akademisi (GEDAK) tarafından, Siyer Sınavı düzenlenen okullarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan GEDAK Viranşehir Temsilcisi Kâmil Yıldırım “İlçemizde yapılan Siyer Sınavı'na 5 bin kişi başvuruda bulundu. Biz de toplam 47 okulumuzda sınavımızı gerçekleştirdik. Halkımız yoğun bir teveccüh gösterdi. 26 kişinin dereceye girdiği sınavın ödüllerini, kazanan kardeşlerimize takdim etmenin onurunu yaşadık." dedi.

Yıldırım, "Her okula gidip hediyelerini okullarında takdim ettik. Öğrencilere hem okuma alışkanlığı kazandırmak hem de Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmelerini sağlamak, dolayısıyla da onu örnek almalarına vesile olmak adına sınavın birçok faydasını müşahede ettik. Okul idareci ve öğretmenlerimizin bu konudaki memnuniyetine şahit olduk. Okul idareci ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ederiz ve sınava katılan, destek veren Viranşehir halkına da teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah gelecek yıllarda da aynı etkinliklerin devamını getireceğiz." şeklinde konuştu.

İLKHA
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler